wilujeng

sianjing!arisiatehhayangnanaonatuh!damunkamipikirpikirmah,kamiteusiganukusilaingomongkeun.enyakamirumasapernahhijiduakalingadat,teukontrol,kasar.tapidaetagekaluarkusababkalakuandidinya.damunkamipikirpikiroge,nyasaruawehjeungdidinyakakami.tahkamigeusmentahampura.malahdidinyageusngahinakamileuleuwihan.sokkukamiditarima.ngannyageus.geusayabatesna.bogohnakamikadidinyageusipisayeuna.kusababdidinya.tanggungjawabkamimasihkenehkamilakukeun.tapinyacukupnepikieuna.kamigeusampunkukalakuandidinya.saprakayeuna,soklahurangsorangansorangan.wayahna.kamiteusangguphirupkieujeungdidinya.hijihal,kamisoknyebatkeunkadidinyaulahasaaingadigung.kusababkamiapal,didinyamoallilakujayanage.dabarinagedidinyacanjaya!sumpahacan.kamiwehngabrainwashdidinyamehrumasajaya.cikatuhingetkawiwitan.tongpohokanarupa.miceunkanarasa.dadidinyabakalngarasajeungbakalnyaho,hijihijinanubelakadidinyaiwaltikami.tapi,kamigeuscapekadidinya.manggatiayeunamah,didinyakudidinya,kamikeunkukami.wilujeng.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: